Skip to content

Välkommen att kontakta Jax Axelsson Osteopat B.Sc. D.O. Mina patienter kommer från Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling. När ni har fått axelbesvärvärktrötthetaxelsmärtormusarm kan det vara läge att boka in ett möte med mig. Jag har trevliga lokaler där jag kan utföra behandling på er så att er smärta försvinner.

Axelbesvär kan bero på en mängd orsaker som: Felaktiga arbetsställningar, överbelastning, stress, whip-lash-skador, inaktivitet mm. I de flesta fall så har någon eller några av dessa orsakat lett till att rörligheten i vissa segment i nacken eller bröstryggen har blivit inskränkta. Det är detta som i folkmun kallas att man har ”låsningar” i kotorna.
Behandlingen av dessa problem består av att man balanserar upp rörligheten i kotorna i kombination med att man masserar och stretchar muskulaturen så att full rörlighet och god blodcirkulation kan återfås. Detta är naprapatins huvudsyfte med behandlingen. Efter att man har färdigbehandlats så är det viktigt att se till att man i mesta möjliga mån eliminerar sådant som kan ge upphov till problemen igen genom t. ex. att man lär sig god ergonomi eller undviker sådant som kan vara utlösande faktorer för de problem som man har.

Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling