Skip to content

Välkommen att kontakta Jax Axelsson Osteopat B.Sc. D.O. Mina patienter kommer från Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling.

När ni har fått ledbesvär i fingerleder, handleder, armbågar, axlar, tåleder, fotleder, knän och höftleder, kan det vara läge att boka ett möte med mig. Jag har trevliga lokaler där jag kan utföra behandling på er så att eran smärta försvinner.

Ledbesvär kan ha en mängd olika orsaker från stukningar, obalanser i muskulaturen kring leden, inflammationer, förslitningar (artros), och sjukdomar som t. ex. reumatism. Det grundläggande vid varje ledproblem är därför att ta reda på den verkliga orsaken till problemet och därmed kunna ställa en rätt diagnos.

De ledproblem som en osteopat är bäst på är de problem som är orsakade av obalanser, överbelastningar och idrottsskador. Många gånger kan det vara kombinationsproblem där man t. ex. har en inflammation som är orsakad av en idrottsskada. Då kan man som osteopat behandla obalansen och kombinera detta med antiinflammatorisk medicin. Många gånger kan det vara nödvändigt att man som patient måste göra vissa tränings- eller stretchövningar själv. Ibland kan det bero på dålig ergonomi osv. Om man bara behandlar inflammationen med medicin kommer inflammationen tillbaka pga att orsaken finns kvar.

Ledvärk