Skip to content

Jag är legitimerad Naprapat med 35 års erfarenhet. Mina patienter kommer från Umeå,Vännäs, Robertsfors, Nordmaling. Jag började i Stockholm 1985 och flyttade till Bollnäs i december 1986. Under 1985 Följde jag med både ungdomslandslaget och seniorlandslaget i basket på resor till Tyskland, Bulgarien, Taiwan och Sydkorea. I Bollnäs arbetade jag 1987-1990. Därefter gick flytten till Umeå och här har jag jobbat sedan dess. Under långa perioder hade jag avtal med idrottsklubbar och tog hand om idrottsskador, ffa inom fotboll men även ishockey, volleyboll, innebandy och kampsporter.

Jag ser på kroppen som en helhet och tror att allt i kroppen måste samarbeta och vara i balans för att må bra, varför jag behandlar kotor, leder och muskler tillsammans.

Utbildning: 4 års heltidsstudier till naprapat 83-87.

Jag är också BEMER-DISTRIBUTÖR. Bemer är en vaskulär terapi, dvs den påverkar blodets microcirkulation och kroppens egen förmåga att läka ut sjukdomar och andra former av nedsatt hälsa och allmäntillstånd. Läs mer under BEMER i menyraden högst upp på startsidan.

Vi har patienter från Umeå,Vännäs, Robertsfors, Nordmaling